Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

 • Shop
 • »
 • Beauty news
 • »
 • Best lastig, welke lipstick gebruik je bij welke look?

Best lastig, welke lipstick gebruik je bij welke look?

Best lastig, welke lipstick gebruik je bij welke look?

Steeds vaker zien wij de lipstick terug komen in het modebeeld en zeker de rode lipstick is helemaal hot. Maar hoe combineer je nou op de beste manier je lipstick met je outfit? Nou daar geven wij je aantal tips voor!

Ben jij iemand die gek is op rode lipstick, zorg dan je rustige kleding draagt en geen schreeuwerige kleuren. Bijvoorbeeld als je naar een feestje gaat, trek dan een eenvoudig zwart jurkje aan als je rode lipstick draagt, dit geeft een hele chique uitstraling. Zo ie zo kun je heel goed effen kleuren kleding bij je rode lipstick dragen. Let wel op dat je de juiste kleur rode lipstick bij je huid en tanden kiest, zodat de kleur jouw tot je recht laat komen.

Voor andere kleuren lipstick geldt: draag niet dezelfde kleur lipstick als je outfit. Veel vrouwen willen nog steeds graag hun lipstick kleur terug laten komen in de outfit. Doe dit niet, zorg dat je een mooie contrasterende kleur bij je outfit kiest. Draag jij bijvoorbeeld een groene oufit, probeer dan eens een paarse of oranje lipstick te dragen. Je zal zien dat als je look veel pittiger wordt.

Gebruik jij een intensieve kleur lipstick als rood, paars of een andere opvallende kleur, zorg dan dat de rest van je make-up rustiger is. Dus zet bijvoorbeeld een eyeliner en zet je wimpers extra aan met mascara. Hoe minimalistisch je make-up is, hoe mooier jouw lipstick tot uiting komt.

Ik zou zeggen laat jezelf inspireren door je lipstick en pas daar je outfit een keer op aan, best leuk om het eens om te draaien.

Dikke kus Lynn

Dit is leuk om te weten!

De zon, is ze nu wel of niet goed voor ons?

Op het moment zijn er weer allerlei discussies gaande of de zon wel of niet schadelijk voor ons is, of dat de zon zelfs gezond voor ons kan zijn, hoe zit het toch? De zon is wel degelijk gezond voo…

Lees meer →

Lavera calendula

Een mooie teint door een evenwichtige verzorging met biologische calendula De calendula-producten zijn ideaal voor de normale en de gemengde huid. De gemengde huid bestaat uit een vettig voorhoofd,…

Lees meer →

Lavera. Werkt natuurlijk

Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van bi…

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware