Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

Je huid op reis, geef haar extra aandacht.

Je huid op reis, geef haar extra aandacht.

Of je nu een zakenreis of een pleziertripje maakt, zorg ervoor dat je huid ontspannen en gezond blijft onderweg. Hier volgen enkele tips voor huidverzorging als je op reis bent:

Waar ga je naartoe? Hoe zijn de weersomstandigheden daar? Welke activiteiten staan er op het programma? Ben je binnen, buiten of allebei? Zijn er insecten? Als je deze vragen beantwoordt, weet je wat je nodig hebt en moet inpakken.

Wie gaat er mee? Reis je alleen? Dan hoef je alleen maar te bedenken waar je naartoe gaat en wat je daar zult doen en vervolgens kun je de benodigde producten inpakken. Gaan de kinderen ook mee? Neem dan een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor mee, een licht vochtinbrengend middel voor droge huid en een lippenbalsem voor droge lippen. En vergeet niet je eerstehulpsetje in te pakken voor je vertrekt!

Plan vooruit. Maak een lijst van omstandigheden die je zou kunnen aantreffen en het huidverzorgingsproduct dat je in dat geval nodig hebt. Gebruik deze lijst als boodschappenlijst voor spullen die je nog niet hebt en vervolgens als checklist bij het inpakken.

Neem geen grote verpakkingen mee. Koop kleine flacons of potjes voor op reis. Je hoeft dan geen extra gewicht mee te slepen.

Vlieg je naar je bestemming? Als je huidverzorgingsproducten meeneemt, lees dan voor het vertrek de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij voor vloeistoffen en crèmes.

Dit is leuk om te weten!

Daily Vitamins by Sans Soucis

De innovatieve en nieuwe ontdekking: PRECIOUS VITAMINEN Dagelijkse vitaminen is de huidverzorgingslijn met kostbare huid vitaminen voor de verschillende eisen van de huid. Of het nu gaat vocht, b…

Lees meer →

Natuurlijke Schoonheid

Teint Het is net als in de kunst; voordat een kunstschilder zijn penseel onderdompelt in kleur, brengt hij eerst een onderlaag aan op het doek. Het gezicht behandelen wij eigenlijk hetzelfde, we cr…

Lees meer →

Urtekram 100% biologisch

Urtekram persoonlijke verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn ze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en wee…

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware