Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

Natuurlijke Schoonheid

Natuurlijke Schoonheid

Teint
Het is net als in de kunst; voordat een kunstschilder zijn penseel onderdompelt in kleur, brengt hij eerst een onderlaag aan op het doek. Het gezicht behandelen wij eigenlijk hetzelfde, we creëren eerst een egale teint als onderlaag.

Gelijkmatige teint
Begin met het reinigen, versterken en verzorgen van je huid
Breng na de dagcrème de Make-up op. Belangrijk: de tint moet voor een natuurlijke look overeenkomen met je eigen huidskleur.
Met een Concealer kun je kleine oneffenheden wegwerken en de huid rond je ogen er frisser laten uitzien. Neem een tint lichter dan je eigen huid. Camoufleer alleen de donkere schaduwen rond je ogen. Dus alleen aan de binnenkant van je oog, niet aan de buitenkant.

Breng eenFace Powder of Bronzing Powder met een poederkwast aan.
Blozende wangen
Bij een rond gezicht breng je Rouge Powder aan met een rougekwast, van buiten naar binnen, een duimbreed onder het jukbeen.
Een ovaal gezicht wordt symmetrisch door het rougeaccent met cirkelende bewegingen, centraal tussen het jukbeen en de onderkaak, over een groot oppervlak aan te brengen.
Een hoekig gezicht krijgt een zachtere uitstraling als je de rouge op alle scherpe contouren aanbrengt, bijvoorbeeld aan de slapen, de buitenkant van de wangen en de onderkaak.
Bij een bleke teint kun je de rouge het beste op het bovenste deel van de wangen en onder de wenkbrauwen aanbrengen. Zo krijg je een jongere uitstraling!

Ogen
Zet prachtige kleuraccenten rondom je ogen en laat je innerlijke schoonheid stralen via je ogen.

Stralende ogen
Begin met het accentueren van je wenkbrauwen met een kleur die je mooi vindt. Gebruik hiervoor een oogschaduwpenseel.
Hierna breng je een eyeshadow aan: breng een lichte kleur met het penseel op de binnenste ooghoeken naar boven toe aan. Een donkere kleur breng je aan op het gedeelte van je ogen (bijvoorbeeld hangende oogleden) dat je minder wilt accentueren.
Je ogen vallen extra op wanneer je een kleur kiest die overeenkomt met de kleur van je ogen:

Voor bruine ogen zijn alle kleuren geschikt

Met eyeliner accentueer je de vorm van je ogen. Eyeliner liquid, die het effect versterkt, breng je alleen op het ooglid aan.
De Mascara is de finishing touch voor je ogen.
Breng de mascara eerst op de onderste en dan op de bovenste wimpers aan en doe dat met zigzagbewegingen: plaats het borsteltje
diagonaal op de groeirichting van de wimpers en beweeg het heen en weer. Trek het borsteltje hierna zijdelings weg en niet naar boven toe
Oogmake-up kan heel gemakkelijk verwijderd worden met de milde, verzorgende reinigingsmelk 

Lippen
Accentueer je lippen ter expressie van je persoonlijkheid.

Fluwelen lippen
Breng de Lipliner aan op je hele lippen. De vorm van de lippen wordt bepaald door de contour.
Lipstick of Lip Gloss over de Lipliner aanbrengen.

Dit is leuk om te weten!

Zo gebruik je dagcrème op de juiste manier

Ben jij het type 'hoe sneller, hoe beter' als het om dagcrème aanbrengen gaat? Mooi, want dan kan Girlscene je nog iets leren! Ja meiden, het is tijd voor een nieuwe aanpak. De slap it on an…

Lees meer →

Best lastig, welke lipstick gebruik je bij welke look?

Steeds vaker zien wij de lipstick terug komen in het modebeeld en zeker de rode lipstick is helemaal hot. Maar hoe combineer je nou op de beste manier je lipstick met je outfit? Nou daar geven wij …

Lees meer →

Dadosens Sensacea is speciaal voor de couprose huid

De DADO SENS SENSACEA serie is speciaal ontwikkeld voor de huid die last heeft van couperose en rosacea. DADO SENS dermacosmetics is onderdeel van het Duitse natuurcosmetica merk Annemarie Bör…

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware