Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

Zo gebruik je dagcrème op de juiste manier

Zo gebruik je dagcrème op de juiste manier

Ben jij het type 'hoe sneller, hoe beter' als het om dagcrème aanbrengen gaat? Mooi, want dan kan Girlscene je nog iets leren! Ja meiden, het is tijd voor een nieuwe aanpak. De slap it on and go-methode is inderdaad snel, maar je kunt veel meer uit je dagcrème halen als je er op de volgende manier mee omgaat. Lees snel verder.

1. Gebruik dagcrème niet onder je ogen.
Dit is een punt waarop veel mensen de mist in gaan. Een dagcrème is namelijk niet geschikt als oogcrème, omdat je huid onder je ogen anders is dan de rest van je gezicht. Daarom heeft deze (tere) huid een andere verzorging nodig.

2. Kies de juiste dagcrème uit.
Als het om dagcrème gaat is het niet een kwestie van eentje uit het schap pakken en die op je gezicht smeren. Het is juist goed om te kijken naar jouw huidtype en welke dagcrème daarbij past. Lees hier hoe je de juiste dagcrème kiest. Een dagcrème voor een droge huid kun je beter niet op een vette huid smeren en vice versa.

3. Pak ieder seizoen een andere dagcrème.
Het is nu eenmaal zo dat je huid in de winter droger is dan in de zomer. Net zoals je van foundation verandert als je bruiner wordt is het net zo belangrijk dat je ook van dagcrème verandert. Verandert het weer? Dan is het tijd om een andere dagcrème te gebruiken. In de winter heb je misschien meer behoefte aan een dikke crème terwijl je in de zomer misschien wel wegkomt met een luchtige lotion voor de nodige hydratatie. Check dus ieder seizoen of jouw dagcrème eigenlijk wel voldoet aan jouw wensen.

4. Breng aan op een vochtige huid.
Naar het schijnt absorbeert je huid de dagcrème het beste als je het op een vochtige huid aanbrengt. Dat geldt ook voor bodylotion! Aangezien je iedere ochtend en avond (als het goed is) je gezicht wast kun je het licht droogdeppen en daarna meteen de dagcrème aanbrengen.

5. Vergeet SPF niet.
Het is belangrijk om je huid het hele jaar door te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom kun je ervoor kiezen om een dagcrème te gebruiken die SPF bevat. Op die manier loop je minder zonneschade op. Zelfs in de winter!

6. Vermijd parfum.
Vooral als je een gevoelige huid hebt of een huid die snel geïrriteerd raakt is het belangrijk om met bepaalde ingrediënten rekening te houden als het om huidverzorging gaat. Parfum kun je in dat geval het beste skippen. Als je de dop van de dagcrème afdraait en meteen een sterke geur ruikt weet je dat je huid daarop (slecht) kan reageren.

7. Gebruik niet te veel dagcrème.
Het is niet de bedoeling dat je het idee hebt dat je een handvol dagcrème moet gebruiken. Denk je dat je twee lagen nodig hebt? Dan is je dagcrème niet voedend en hydraterend genoeg. Word je huid juist snel vet gedurende de dag? Dan is je crème te vol en/of gebruik je te veel. In dat geval kun je beter minder aanbrengen of een andere dagcrème zoeken.

(bron: Girlscene)

Dit is leuk om te weten!

De lavendel

Lavendel Synoniemen: Spijklavendel Wetenschappelijke naam: Lavandula angustifolia Mill. Familie: Lamiaceae (lipbloemigen) De lavendel is als het ware de essentie van de Provence, de s…

Lees meer →

Foute make-up

De grootste misser op een rij Slecht aangebrachte make-up doet je geen goed. Je kunt dan nog beter géén make-up dragen. De grootste missers op een rij, zodat jou dit nooit meer overko…

Lees meer →

Gezichts verzorging

 Je huid komt dagelijks in aanraking met allerlei omstandigheden buiten, zoals gure wind, zon of regen. Maar ook vermoeidheid, stress en vervuiling zorgen ervoor ervoor dat je huid er vaal en …

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware