Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

Camoufleren kun je leren

Camoufleren kun je leren

Maskeer je oneffenheden

Een goede make-up begint bij een goede basis. Geen enkele huid is hetzelfde. Misschien heb je last van een glimmende huid, pukkeltjes of rode haarvaatjes. Met een foundation egaliseer je je huid, maskeer je oneffenheden en krijgt ze een egale en matte teint.

Een camouflagestift of concealer is bedoeld om kleine schoonheidsfoutjes te corrigeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld puistjes, gesprongen adertjes, wallen of kringen onder je ogen.

Dekken
Ook kun je kleine rimpeltjes verdoezelen. Grote, diepe rimpels blijven helaas altijd zichtbaar. Belangrijk is dat een concealer goed dekt. Dit kun je testen op een sproetje of een vlekje op je hand. Breng een camouflagestift niet aan op de vette huid of op een vette dagcrème. Dan gaat het product namelijk uitlopen.

Stralende huid
Na de dagcrème en concealer is het tijd voor de foundation. Ofwel de fundering van een opgemaakt gezicht. Maar hoe kies je de juiste foundation?

Allereerst maak je je keuze uit de verschillende soorten foundations.

Gekleurde dagcrème
- deze is het dunst van allemaal en is geschikt voor een huid waarop niet veel gecamoufleerd hoeft te worden.
Vloeibare foundation
- de meest populaire vorm van foundation. Is er op water- en oliebasis. De laatste bestaat uit voornamelijk olie en pigmenten en is bedoeld voor de droge of rijpere huid. De foundation op waterbasis bestaat voor het grootste gedeelte uit water en kleurpigmenten. Deze foundation is meestal mat, geeft niet af en houdt lang. De hoeveelheid olie verschilt per foundation. Foundations die helemaal geen olie bevatten zijn geschikt voor de vette huid.
Foundation in de vorm van een crème
- is dikker, minder doorschijnend en vooral geschikt voor de rijpere en probleemhuid.
Compact foundation
- een poeder en foundation in één. Een compact foundation combineert het vochtige en soepele van een crème en het droge en matte van een poeder. Een dun laagje geeft een transparante teint, met een dikkere laag ontstaat er een dekkende teint. Bovendien is het makkelijk aan te brengen en voelt het prettig aan.

Kies je kleur
Het is belangrijk dat je een foundation gebruikt die goed bij jouw huid past. Laat je dus goed voorlichten in de winkel als je een foundation gaat kopen. Doe geen make-up op!

De kleur van de foundation moet bij de kleur van je huid passen, maar ook bij het seizoen. Een tint die in de winter goed staat, kan in de zomer een vale indruk geven. De kleur moet bij het opbrengen als het ware wegvallen in de huid.

Een foundation is het beste te testen in de hals en op het gezicht. Bij de kaaklijn geeft het beste resultaat. De kleur van de nek en het gezicht kunnen nog wel eens van elkaar verschillen en op de kaaklijn komen deze twee kleuren bij elkaar. Test een foundation altijd bij daglicht. Wanneer er geen daglichtlamp aanwezig is in de winkel, loop dan even naar buiten.

Het aanbrengen
Zorg ervoor dat je huid schoon is en voorzien van dagcrème. Breng de foundation met je vingers of een sponsje aan. Laat de kaaklijn en één centimeter vanaf de haarlijn vrij, dit werk je later uit. Breng de foundation nooit in de hals aan; daar gaat het zich in de halsplooien ophopen.

Werk vanuit de middellijn van het gezicht naar buiten toe. Eindig bij de onderkant van je gezicht, waarbij je langs de kaak omhoogstrijkende bewegingen maakt. Maak je gebruik van een sponsje, dan is het goed deze regelmatig te vervangen.

Ten slotte kun je nog wat poeder aanbrengen. Dit egaliseert, gaat glimmen tegen en zorgt ervoor dat de foundation goed blijft zitten. Wanneer je een compact foundation gebruikt, is een poeder niet nodig. Ook zonder foundation geeft een poeder een natuurlijk, mat effect.

Puistjes en pigmentvlekjes hebben een wat dekkender product nodig dan alleen foundation. Gebruik hiervoor een camouflagestick.

Je lipstick met je nagellak matchen is not done!

Af en toe hoor je het nog wel voorbij komen, we gaan onze lipstick en onze nagellak weer matchen. Vroeger, oei dat klinkt in ene wel wat oud, maar ik denk zo’n twintig jaar geleden was het he…

Lees meer →

Sexy oogopslag door smokey eyes

Smokey eyes zijn nog steeds erg populair. Deze oogmake-up is echter lastig om goed aan te brengen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan krijg je een supersexy oogopslag. smokey eyes, oog…

Lees meer →

Wegwijs uit cosmetische termen

Wat betekent het allemaal? De verpakkingen van cosmeticaproducten staan vaak vol met indrukwekkende termen. De meeste zijn zo ingeburgerd dat je je niet eens meer afvraagt wat ze nou precies beteke…

Lees meer →

Dit is leuk om te weten!

Tips tegen statisch haar

Statisch haar hoort bij de winter. Buiten wordt het kouder, binnen gaat de verwarming weer aan. Truien knetteren als je ze aantrekt en je haren plakken in je gezicht. Met deze tips hou je je lokken…

Lees meer →

Cosmétique SANS SOUCIS - Natuurlijke powerstoffen en thermaal water

Duurzaamheid en gezondheid zijn voor veel mensen zeer belangrijk bij het maken van keuzes. Men wil zichzelf nog de natuur belasten. Het doel is de natuur te sparen en haar krachten te benutten. De …

Lees meer →

Je haar zelf kleuren? Je kan dat!

Veel vrouwen kleuren zelf hun haar. Grijze haren bedekken, een opvallende coupe creëren of gewoon een andere look. Redenen genoeg!  De keus in kleuren en merken is groot. Het is belangrij…

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware