Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van de botanische kaviaar versmelten tot een uiterst werkzaam serum en vormen op de huid een natuurlijk beschermingsschild tegen negatieve invloeden van buitenaf en vrije radicalen. Ervaar nu de wereldprimeur uit de schatten van de zee.

Geef uw huid de bescherming
die zij verdient.

De Beauty Pearls bestaan uit zorgvuldig op elkaar afgestemde werkzame stoffen en kunnen met alle ANNEMARIE BÖRLIND producten worden gecombineerd. Het is het beste om het serum ‘s morgens op de gereinigde gezichtshuid aan te brengen en licht in te masseren. De aanvankelijk nog zichtbare, fijne parelstructuur verdwijnt bij het aanbrengen. Daarna kunt u uw gebruikelijke verzorging voor overdag gebruiken.

BOTANISCHE KAVIAAR

Dè wereldprimeur
in natuurlijke cosmetica

In Azië staat de botanische kaviaar overal op het menu. Dit geldt vooral voor de bewoners van het “Eiland der honderdjarigen“ wiens ouderdom en goede gezondheid worden toegeschreven aan hun eet-en leefgewoonten. In de cosmetica, zorgt botanische kaviaar voor een verbeterde en strakkere huidstructuur.

Börlind is het eerste natuurlijke cosmetica bedrijf dat deze grondstof verwerkt in haar producten. De winning van het extract vindt plaats in Frankrijk, waar het wordt opgevangen met behulp van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat er bij dit gevoelige alg geen enkel verlies van ingrediënten plaatsvindt.

Het algen extract en hyaluronzuur omhullen de waardevolle parels. Hun basisstructuur bestaat uit een alginaat van bruine algen, polysacchariden en cellulose. In deze samenstelling, vormt ze een beschermend 3D-matrix op het huidoppervlak, waardoor ze als een tweede huid, de aanvallen en effecten op de huid door vervuiling en zware metalen reduceert. Deze werkzaamheid is wetenschappelijk bevestigd door onafhankelijke testinstituten.

Waardevolle ingrediënten vormen een beschermende 3D-matrix, die als een tweede huid, de negatieve invloeden en gevolgen door luchtvervuiling, reduceert.

ANTI-POLLUTION
& REGENERATION
SERUM

Beauty Pearls voor de huid
die herstel nodig heeft

Het BEAUTY PEARLS SERUM ANTI-POLLUTION & REGENERATION beschermt de beschadigde huid tegen negatieve milieu-invloeden en vrije radicalen.

Biotechnologische polysacchariden vormen een natuurlijk, beschermend schild op de huid terwijl innovatieve anti-aging complexen van botanisch kaviaar (macroalgen), groene algen en het zaad van de Tarabaum de huid verstevigen en de collageen en elastine productie activeren. Het aantal en de diepte van rimpels wordt aantoonbaar verminderd en de huid behoudt haar natuurlijke helderheid. De parel structuur is nog steeds zichtbaar wanneer u het aanbrengt op de huid en inmasseert.

Polysacchariden uit het zaad van de taraboom dienen als 3D-matrix voor het waardevolle algenextract.

ANTI-POLLUTION
& SENSITIVE
SERUM

Beauty Pearls voor
de gevoelige huid

Het BEAUTY PEARLS SERUM ANTI-POLLUTION & SENSITIVE beschermt de gevoelige huid tegen negatieve milieu-invloeden en vrije radicalen.

Biotechnologische polysacchariden vormen een natuurlijk, beschermend schild op de huid, terwijl innovatieve complexen van botanisch kaviaar (macroalgen), toverhazelaar hydrolaat en allantoïne hun voedende, verstevigende en ontstekingspreventieve werking activeren. De huid wordt beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering, verzacht en behoudt haar natuurlijke helderheid. De parel structuur is nog steeds zichtbaar wanneer u het aanbrengt op de huid en inmasseert.

Het hydrolaat van de toverhazelaar (hamamelis) en allantoïne zijn in het complex van werkzame stoffen van de gel ingebed. Ze werken samentrekkend en ontstekingsremmend.

ANTI-POLLUTION
& MOISTURE
SERUM

Beauty Pearls voor de
vochtarme huid

Het BEAUTY PEARLS SERUM ANTI-POLLUTION & MOISTURE beschermt de droge huid tegen negatieve milieu-invloeden en vrije radicalen.

Biotechnologische polysacchariden vormen een natuurlijk, beschermend schild op de huid. Innovatieve complexen van botanisch kaviaar (macroalgen), Chinese Aspen paddestoelen en verse papyrus cellen activeren een hydraterend en antioxiderend effect. Droge huid wordt geregenereerd en beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering, waardoor de huid haar natuurlijke helderheid behoudt. De parel structuur is nog steeds zichtbaar wanneer u het aanbrengt opt de huid en inmasseert.

De cellen van de papyrus werken hydraterend en herstellend en zorgen zo voor een soepel en zacht huidbeeld.