Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

 • Shop
 • »
 • Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. 2B-Natural streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct is.
Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de website. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten.
2B-Natural staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert 2B-Natural dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, dan wel toegankelijk is. 2B-Natural sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website.
De website van 2B-Natural verwijst naar informatie die derden verstrekken, al dan niet door middel van hyperlinks. 2B-Natural heeft dergelijke informatie niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. 2B-Natural sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van deze verstrekking uit.
2B-Natural garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. 2B-Natural sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele schade ten gevolge van het niet of te laat ontvangen ervan.
2B-Natural behoudt zich het recht voor om enig onderdeel van de informatie op deze website op enig moment te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.
De gebruiker stemt er bij voorbaat mee in gebonden te zijn aan iedere wijziging in deze bepalingen en voorwaarden.


 

Natuurlijke cosmetica een trend

In 2009 is de trend op het gebied van schoonheidsproducten het verwerken van fruit en kruiden in verzorgingsproducten al een keer genoemd. Dat voorspelt pr-bureau Pierce Mattie. Het bureau stelde e…

Lees meer →

Tips tegen statisch haar

Statisch haar hoort bij de winter. Buiten wordt het kouder, binnen gaat de verwarming weer aan. Truien knetteren als je ze aantrekt en je haren plakken in je gezicht. Met deze tips hou je je lokken…

Lees meer →

Cosmétique SANS SOUCIS - Natuurlijke powerstoffen en thermaal water

Duurzaamheid en gezondheid zijn voor veel mensen zeer belangrijk bij het maken van keuzes. Men wil zichzelf nog de natuur belasten. Het doel is de natuur te sparen en haar krachten te benutten. De …

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware