Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

  • Shop
  • »
  • Privacy Statement

Privacy Statement

Bij 2B houden wij niet van geniepig of misleiden. Van stiekem dingen doen of super commercieel gegevens misbruiken. We stechelen niet, we respecteren dus altijd jouw privacy.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 mei 2018

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.
De persoonlijke informatie is precies wat het is; van jou. Je geeft je informatie door aan 2b-natural omdat je graag iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij precies om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag.

1. Gegevens
2b-natural gebruikt alleen de persoonsgegevens die jij zelf rechtstreeks opgeeft. Dit kan zijn in het kader van een door jou besteld product of gevraagde dienst.

We gebruiken de volgende gegevens:

  • NAW gegevens verzend- en bezorgadres;
  • Telefoonnummer;
  • Factuuradres;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens;
  • IP-adres.

Zoals je zult begrijpen hebben we ook de gegevens nodig van het bezorgadres. Je wilt natuurlijk wel dat je product wordt bezorgd, zowel bij jezelf als bij iemand die je wilt verrassen.
Je kunt je ook eerst registreren als (vaste) klant. Naast je opgegeven persoonsgegeven bewaren we ook de door jou gekozen gebruikersnaam. Dit is handig want dan hoef je niet iedere keer je gegevens opnieuw in te voeren. In ons portaal kun je ook zelf instellingen doorvoeren en aanpassen.

2. Beveiliging
Alle gegevens die je aan ons doorgeeft, beveiligen wij met de modernste technieken. Je wilt immers niet dat de gegevens opeens op straat liggen. Wie niks met de gegevens te maken heeft, kan er ook niet bij. Is het nodig dat we de gegevens aan andere bedrijven doorgeven (lees hier waarom)? Dan eisen wij dat zo’n bedrijf net zo zorgvuldig omgaat met de gegevens als wij dat doen. Ook mag zo’n bedrijf de gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor dat bedrijf ze heeft gekregen.

3. Bewaartermijnen
We bewaren de persoonsgegevens zo lang als nodig is om je bestelling af te handelen. Hierna bewaren we de gegevens nog maximaal twee jaren voor onze doelen. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij wij verplicht zijn door de wet om ze langer te bewaren. Zo verplicht de wet ons bijvoorbeeld om de betalingsgegevens zeven jaar te bewaren.

4. Doelen
We gebruiken de van jou ontvangen gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je lezen welke doelen dat precies zijn.
Je bestelling leveren: Uiteraard gebruiken we de gegevens voor het afhandelen van je bestelling. Als je iets bestelt dan wil je dat natuurlijk wel ontvangen. Het kan ook zijn dat we de gegevens doorgeven aan zogenaamde ‘derden’: alles om te zorgen voor een goede afhandeling van je bestelling. Over deze ‘derden’ kun je verderop meer lezen.
Reclame: We begrijpen dat je graag wilt weten welke mooie producten wij allemaal hebben. Je kunt hiervan na jouw toestemming op de hoogte worden gebracht per e-mail of via social media.
Nieuwsbrief: Ook is het mogelijk om je aan te melden voor onze nieuwsbrief/sms. Op deze manier blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wil je de nieuwsbrief/sms niet meer ontvangen? Je kunt je altijd afmelden via de link in onze nieuwsbrief.
Vragen: Ook is het mogelijk dat je een vraag hebt. Over je bestelling bijvoorbeeld. Deze kun je stellen via een contactformulier. Op dit formulier wordt je gevraagd om verschillende gegevens in te vullen. Uiteraard kun je zelf kiezen welke gegevens je hierbij aan ons stuurt. Deze gegevens worden alleen bewaard zolang dit nodig is om de vraag volledig te beantwoorden. Wij willen je immers zo goed mogelijk helpen.

5. Derden
Het is mogelijk dat wij de gegevens doorgeven aan bedrijven waarmee we samenwerken, zogenaamde ‘derden’. Deze bedrijven helpen ons voor een goede afhandeling van je bestelling.

5.1 Aanbieders van navigatie/kaartensoftware zoals Google Maps kunnen (locatie)gegevens opslaan en verwerken. Ook kan het zijn dat de gegevens worden gebruikt door Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op, maar verwijzen je naar de privacyverklaringen van deze bedrijven.

5.2 Wanneer je bij ons een bestelling plaatst of je registreert als klant, geven wij de aan je gebruikersnaam gekoppelde gegevens door aan derden. Dit doen we alleen als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst met ons of als wij dat verplicht zijn door de wet. Als wij bijvoorbeeld vermoeden dat er sprake is van fraude of misbruik van onze webshop, dan kunnen wij persoonsgegevens doorgeven aan de bevoegde autoriteiten.

5.3 Wij willen ervoor zorgen dat je zo optimaal en persoonlijk mogelijk gebruik kunt maken van onze website. Het kan zijn dat we hiervoor gebruikmaken van statistiekdiensten zoals Google Analytics. Deze diensten houden bij hoe jij onze website gebruikt. Uiteraard hebben wij strenge afspraken gemaakt met deze bedrijven. Zo wordt het IP-adres bijvoorbeeld geanonimiseerd. Wil je weten welke van deze diensten wij precies gebruiken? Klik dan hier.

6. Derde landen
Sommige van de bedrijven waarmee we samenwerken zijn gevestigd in een land buiten de Europese Unie. De regelgeving in deze landen zorgt niet altijd voor dezelfde bescherming van persoonsgegevens als Europese regelgeving. We hebben daarom met die bedrijven overeenkomsten gesloten waarin ze zich verplichten om passende waarborgen te treffen. Zo worden de gegevens altijd goed beschermd.

7. Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Alles om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en jij daardoor fijn kunt winkelen. Wil je meer weten over de cookies en hoe je ze uit kunt zetten? Klik dan hier.

8. Websites van derden
Op onze website staan zo nu en dan links naar andere websites. Wij hebben geen invloed op die andere sites. We kunnen dan ook niet garanderen dat die bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We raden je aan eerst het Privacy Statement van die sites te lezen voordat je daarvan gebruik maakt.

9. Wijzigen van Privacy Statement
Om jou zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de gegevens kan het zijn dat wij dit Privacy Statement soms moeten aanpassen. We raden je aan om geregeld dit Privacy Statement te lezen zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

10. Inzage, wijzigen, verwijderen gegevens of andere vragen?
Je kunt ons ook een verzoek sturen om de gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of aan jou over te dragen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren of de gegevens wel kloppen. Wil je weten welke gegevens wij met de toestemming gebruiken of wil je dat wij de gegevensverwerking beperken/staken? Ook dit kun je ons verzoeken. Zo kun je dus je toestemming voor verwerking altijd weer intrekken.

Als je wilt weten hoe dit precies in zijn werk gaat of andere vragen hebt over dit Privacy Statement laat het ons dan weten.
Je kunt hiervoor contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming (FG). De FG houdt bij 2b-natural toezicht op en adviseert over de verwerking van de persoonsgegevens. Je kunt de FG bereiken door een e-mail te sturen naar info@2b-natural.com of een brief te sturen aan:


2b-natural
t.a.v. M.M. Dusseldorp-Bik
Doezastraat 4
2311 HB Leiden

11. Klachten?
Natuurlijk helpen wij je graag als je een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens. Je kunt echter ook een klacht indienen bij de zogenaamde ‘Autoriteit Persoonsgegevens’, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

2b-natural
Doezastraat 4
2311 HB Leiden
Nederland

info@2b-natural.com

Privacy Statement van Focum Commerce B.V.:
Door te kiezen voor de optie achteraf betalen worden de door u ingevulde gegevens en betaalervaring(en) met u opgenomen in de database van Focum Commerce B.V. Focum Commerce B.V. kan deze gegevens - al dan niet in statistische vorm - (laten) gebruiken voor het administreren, beheren en (laten) incasseren van vorderingen, kredietwaardigheidstoetsingen, acceptatietoetsingen, voorkomen en beperking van fraude, beperking van financiële risico's van met Focum Commerce B.V. in een groep verbonden vennootschappen alsmede opdrachtgevers, relatiebeheer, analyses voor opdrachtgever, strategische afwegingen vanuit management perspectief alsmede ontwikkeling van diensten en producten dan wel op enig andere wijze zoals vermeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Je lipstick met je nagellak matchen is not done!

Af en toe hoor je het nog wel voorbij komen, we gaan onze lipstick en onze nagellak weer matchen. Vroeger, oei dat klinkt in ene wel wat oud, maar ik denk zo’n twintig jaar geleden was het he…

Lees meer →

Daily Vitamins by Sans Soucis

De innovatieve en nieuwe ontdekking: PRECIOUS VITAMINEN Dagelijkse vitaminen is de huidverzorgingslijn met kostbare huid vitaminen voor de verschillende eisen van de huid. Of het nu gaat vocht, b…

Lees meer →

Sexy oogopslag door smokey eyes

Smokey eyes zijn nog steeds erg populair. Deze oogmake-up is echter lastig om goed aan te brengen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan krijg je een supersexy oogopslag. smokey eyes, oog…

Lees meer →

Laatst bekeken

    2b-natural

    2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

    Contact

    2b-natural
    Doezastraat 4
    2311 HB Leiden
    Nederland

    info@2b-natural.com
    Tel: +31 71 30 000 14

     

     

    2b natural.com | © Copyright 2009 - 2018 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware