Het concept van de vetvrije nachtverzorging is een essentieel kenmerk van Dr. Hauschka.

Dit geldt ook voor het nieuwe Nacht Serum. Gebruik het ‘s avonds als derde verzorgingsstap – na het reinigen met Reinigingsmelk of Reinigingscrème en het verfrissen met een Lotion. Voor de rijpe huid neem je voor deze derde stap het Regeneratie Serum. Het Nacht Serum is als basisproduct ontwikkeld en is geschikt voor elk huidbeeld. Test zelf welk van de twee serums optimaal overeenstemt met je huid. Je kunt de intensieve nachtverzorging met alle producten van de vetvrije verzorging combineren.

Wie is deze weldoener? Elke ontwikkeling van én nieuw product van Dr. Hauschka begint met het zoeken naar geschikte heilzame planten en de werking ervan. Het Nacht Serum heeft de taak je huid in haar nachtelijke activiteit te ondersteunen en haar de volgende ochtend met al haar vitaliteit de dag in te sturen. Waar vinden we in de natuur gelijkwaardige processen? Annette Greco beschrijft de werkwijze van haar team: „We zochten naar een plant die zowel tere bloesems als krachtige vruchten te bieden heeft – of anders gezegd: die het mogelijke én het resultaat in zich draagt. Een plant die ons het hele jaar door begeleidt en die zo vertegenwoordigd is dat we hem blind vertrouwen. Zo zijn we bij de appel terechtgekomen. Tot nu toe werd de appel nog niet bij WALA gebruikt, maar hij lijkt wel te zijn geschapen voor ons Nacht Serum. De appelbloesem nodigt je huid uit om zich te openen en de appel blaakt van gezondheid en frisheid: zijn uitstraling is wat we nodig hebben en wat we ‘s morgens graag in de spiegel zouden zien.“ We hebben speciaal voor de receptuur van het Nacht Serum én productiemethode ontwikkeld, waarvoor we versgeplukte bloesems en vruchten gebruiken. Met het Nacht Serum wordt je huid ‘s ochtends fris, elastisch en stralend van binnenuit wakker.

Waar ruikt het Nacht Serum naar? De geur sluit nauw aan bij de filosofie achter het recept en is geïnspireerd op bloesems. Hij ondersteunt het loslaten bij de overgang van de dag naar de nacht. Annette Greco: „Omdat we bij Dr. Hauschka een eigen parfumeur hebben, ontwikkelen we het recept en de geur samen met de parfumeur. De impuls die we aan al onze producten geven verbindt en leidt ons.“ Daarom wenst het Nacht Serum niet alleen je huid, maar ook je zintuigen een goede nacht.