Betaal veilig!

Verzorg jezelf eens biologisch

Urtekram verzorgingsproducten zijn EcoCert biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn deze vrij van onaangename of milieubelastende bestanddelen zoals parabenen, siliconen, alcohol en weekmakers.

Het assortiment van Urtekram bestaat uit eenvoudige en zuivere haarverzorging, lichaamsverzorging en zeep.

Zowel in het vervaardigen als het testen van haar producten zet Urtekram zich bijzonder in voor dieren. Urtekram gebruikt louter plantaardige ingrediënten en producten worden nooit op dieren getest.

Meer informatie over Urtekram en de producten?

 

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid.

Het natuurlijke beschermingsschild voor uw huid. Met Beauty Pearls werd nu een unieke lijn voor bescherming van uw huid ontwikkeld. De in een gel ingebedde, waardevolle bestanddelen van d…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van 2b-natural.

Logona color creme

Productcode: 225

LOGONA kleurcrème bestaat uit plantaardige kleurstoffen zoals de biologisch geteelde henna, walnootschalen, rabarber en kamille, die je haar zacht kleuren met een naturel-look resultaat. LOGONA kleurcrèmes zijn vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen en bewaarmiddelen, bevatten geen aggressieve ingrediënten (zoals ammoniak en peroxiden) die je conventionele haarkleuringen terugvindt. Elke LOGONA kleurcrème is BDIH gecertificeerde biologische natuurcosmetica.
 
De nieuwe LOGONA plantaardige kleurcrèmes zijn klaar voor gebruik.  Met deze nieuw ontwikkelde formule hoeft de verf niet aangemaakt of gemengd te worden. Je hoeft enkel op de tube te duwen om de kleurcrème aan te brengen !

Grijze haren

De LOGONA kleurcrèmes bevatten groene mineraalaarde, waardoor het mogelijk is om grijze haren te kleuren.  Groene mineraalaarde heeft een licht peelingeffect op het haar en daardoor trekt de kleur beter in het (grijze) haar.  Er bestaat echter geen toverstokje om grijs haar te doen verdwijnen met enkel natuurlijke kleurstoffen.  Mede door zijn unieke eigenschappen, zal grijs haar altijd een lichter kleurresultaat geven dan niet-grijs haar.

Kleuren van de wortels

LOGONA haarkleuren zijn langblijvend.  Voor de meeste mensen is na 4 tot 8 weken een verschil merkbaar tussen het gekleurde haar en wortels.  Het contrast is algemeen gezien wel veel subtieler tegenover synthetisch gekleurd haar.  Met de cremige textuur en het gebruiksgemak van de LOGONA kleurcrèmes kan je nu makkelijk je haarwortels bijkleuren.  Zo krijg je een mooie natuurlijke haarkleur.

Elke kleur is uniek

LOGONA kleurcrèmes combineren hun kleur met de kleur van jou haar en vormen een resultaat dat niet gestandardiseerd is of kan worden.  Fijn of licht haar, bijvoorbeeld, nemen de kleuren beter of sneller op dan dik of donker haar. Het wordt aangeraden om de kleurcrèmes eerst uit te testen op één lok. 

Wil je graag een LOGONA kleurcrème gebruiken op synthetisch gekleurd haar ? Gebruik eerst LOGONA Color Plus kleurvoorbehandeling voor een optimale reiniging.

Een perfect kleurresultaat in 3 stappen

 • LOGONA Color Plus kleurvoorbehandeling reinigt diep en maakt je haar klaar voor de kleuring met LOGONA kleurcrèmes of kleurverf.  De unieke combinatie van groene mineraalaarde en berkenextract verwijderd zacht alle overblijfselen van stylingproducten en synthetische kleuringen, zodat het haar de nieuwe kleurcrème of kleurverf beter opneemt.
 • Voor het beste resultaat, breng je de LOGONA kleurcrèmes of -verf aan met een haarverfkwast.  Begin aan de wortels van je haar en vervolledig naar de lengtes toe, telkens per lok.  Naar gelang het gewenste kleurresultaat, laat de kleurcrème of -verf minimaal 30 minuten tot maximaal 2 uur inwerken.  Op het einde van de inwerktijd spoel je je haar voorzichtig maar grondig met warm water.
 • In plaats van shampoo, raden we LOGONA Color Conditioner aan als nabehandeling.  LOGONA Color conditioner verhoogt de intensiteit en de glans van de gekleurde haren. Je kan deze nabehandeling ook toepassen tussen twee kleuringen in

Sluiten ↑

Toon meer ↓

Toon bijsluiter
€ 19,95 Verzendkosten €4,99. Vanaf €55,- wordt de bestelling gratis verzonden!
+ In winkelwagen →

Is dit product niet wat je zocht? Misschien en ander natuurlijk produkt uit de categorie Kleuringen

Dit is leuk om te weten!

Lavera. Werkt natuurlijk

Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van bi…

Lees meer →

Feine Unterschiede, transparent gemacht.

Wie hoch ist der Bio-Anteil in Naturkosmetik? Was sind Mindeststandards, was Maximalwerte? Und: Wie lässt sich jenseits der stofflichen Eigenschaften die besondere Qualität eines Produkts…

Lees meer →

Natuurlijke cosmetica een trend

In 2009 is de trend op het gebied van schoonheidsproducten het verwerken van fruit en kruiden in verzorgingsproducten al een keer genoemd. Dat voorspelt pr-bureau Pierce Mattie. Het bureau stelde e…

Lees meer →

Laatst bekeken

  2b-natural

  2b is speciaal voor die mensen die uitsluitend kwaliteit en zuiverheid wensen. De webshop van 2b heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken uit de natuurlijke verzorging voor haar en hem.

  Contact

  2b-natural
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Nederland

  info@2b-natural.com
  Tel: +31 71 30 000 14

   

   

  2b natural.com | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookies DesignWebwinkelsoftware