Schoonheid komt van binnen
Een verzorgde huid, stralende ogen, gezonde tanden, soepele lippen – zo zien wij er graag uit.
Dr. Hauschka schenkt hierbij ook aandacht aan je innerlijke schoonheid.

Volgens onze visie is alles met elkaar verbonden; je gezicht met je lichaam, je lichaam met je gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling. Onze gezichtsverzorging gaat dieper dan alleen je huid. Daarom hebben wij vanuit een holistische gedachte een cosmetica ontwikkeld op basis van hoogwaardige oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten.

“Ieder mens heeft behoefte aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.”
Elisabeth Sigmund, oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica

Je huid is een beschermend omhulsel van je lichaam en staat bloot aan invloeden van binnenuit en buitenaf die je huid verzwakken. Je huid reageert met reacties zoals droogte, een overmatige productie van vet, of een vroegtijdige huidveroudering.

Bij Dr. Hauschka Cosmetica worden deze veranderende huidbeelden gezien als een tijdelijk verschijnsel en maken we geen indeling in huidtypen. Je huid is een orgaan en de eigen activiteit ervan wordt gestimuleerd; op die manier ondersteunt Dr. Hauschka het zelfherstellend vermogen van je huid.

Het verzorgingsritueel in drie stappen: reinigen, versterken, verzorgen
Alle gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka ondersteunen en stimuleren elkaar. We maken onderscheid tussen reinigende, versterkende en verzorgende producten. Ervaar zelf het effect van de hoogwaardige etherische oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten in de producen van
Dr. Hauschka Cosmetica. Welk verzorgingsproduct je ook kiest – combineer het altijd met een reinigend, versterkend en vitaliserend product, zodat je huid perfect voorbereid is op de natuurlijke regeneratie.

Make-up
Ook onze natuurlijke make-up ondersteunt en verzorgt je huid perfect: mascara, oogschaduw, poeder, rouge en lippenstiften bevatten verzorgende mineralen en heilzame plantenextracten.

Vetvrije nachtverzorging
Je huid gebruikt de nachtelijke uurtjes om haar cellen te vernieuwen. Tegelijkertijd voert ze afvalstoffen via de poriën af. Tijdens de nacht heeft je huid geen bescherming nodig tegen weersinvloeden, maar juist de mogelijkheid om op eigen kracht te herstellen. Een crème kan dit proces vertragen en haalt de huid uit haar natuurlijk ritme. ‘s Avonds na de reiniging adviseren we daarom een vetvrije nachtverzorging met herstellende plantenextracten: Gezichtslotion, Gezichtslotion
Speciaal en Regeneratie Serum voor de rijpere huid

Dit verzorgingsritueel bestaat al sinds 1967.

Ontdek meer over de vetvrije nachtverzorging.