Verzendkosten

Helaas moeten wij een bijdrage vragen voor de verzendkosten. Je helpt ons door de gegevens van het afleveradres correct in te vullen en ervoor te zorgen dat er iemand is als je van ons een bericht krijgt dat je pakket onderweg is. Alleen dan is het mogelijk om zo voordelig mogelijk te werken en de verzendkosten redelijk te houden.

2B-Natural rekent geen administratie-kosten voor bestelling met een klein bedrag en waar het mogelijk is sturen wij de producten in een brievenbus-doosje zodat de verzendkosten ook voor jou lager zijn. Je ziet de verzendkosten van het artikel bij het bestellen.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Voor een verzending binnen Nederland betaal je 4,99 per zending, vanaf 55 euro worden er geen verzendkosten meer berekend en zal je bestelling gratis worden verzonden.

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland?

Voor zendingen naar het buitenland gelden tarieven welke PostNL hanteert,de verzendkosten verschijnen automatisch wanneer je het bestemmings lamd hebt ingegeven..

Buiten de EU worden eventuele invoer- of douanerechten berekend op het moment dat de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt.
Als je wilt weten in hoeverre je deze rechten moet betalen, neem dan contact op met de douane van het betreffende land.